Zvezda jača za "četvorku": Krilni centar tri godine u crveno-belom

23.09.2021 | 12:01 >> 12:04

Autor: Gojko Filipović

Talentovani Nemanja Popović potpisao ugovor

Copyright KK Crvena zvezda

Talentovani krilni centar Nemanja Popović potpisao je trogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda!

Popović, visok 205 centimetara, rođen je 29. decembra 2001. godine u Aranđelovcu, a prve košarkaške korake napravio je u KK Basket u Mladenovcu.

Tokom 2015. godine priključio se KK Vizura iz Beograda u kome je nagovestio veliki talenat koji ga je preporučio našem klubu u koji stiže tokom leta 2017.

Kao član juniorskog tima KK Crvena zvezda odigrao je izuzetno zapaženu sezonu nakon koje je bio i učesnik prestižne manifestacije “Košarka bez granica” u Šarlotu (SAD) koja je okupljala najtalentovanije igrače rođene 2000. i kasnije.

Paralelno sa nastupima u juniorskom timu, Popović je bio priključen i seniorskom timu crveno-belih, a kalio se i sticao nepohodno iskustvo igrajući za KK Žarkovo, OKK Beograd i KK FMP.

Nemanja Popović je tokom leta 2021. godine priključen prvom timu KK Crvena zvezda, gde će imati sve neophodne uslove za dalji razvoj i sticanje iskustva.

pročitajte još:

Sa druge strane, KK Crvena zvezda nastavlja sa praksom da daje priliku i šansu svojoj deci i igračima koji su prošli kroz sistem kluba, a osim Popovića u seniorskom timu za ovu sezonu nalazi se i Marko Gušić, još jedan momak koji je prošao gotovo identičan put kao i Popović.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam