Zvezda se kompletirala, stigao Volters, jedva čeka da zaigra pred najluđim navijačima na svetu (VIDEO)

02.09.2021

10:27 >> 11:00

0

Autor: Milan Nastić

Amerikanac posle lekarskih pregleda priključiće se pripremama crveno-belih

Zvezda se kompletirala, stigao Volters, jedva čeka da zaigra pred najluđim navijačima na svetu (VIDEO)
Copyright Promo/KK Crvena zvezda

Američki košarkaš Nejt Volters povratnik u Crvenu zvezdu stigao je u Beograd i odmah nakon lekarskih pregleda priključiće se priprema crveno-belih.

On nije krio zadovoljstvo što će ponovo da obuče Zvezdin dres, napominjući da su ga u prvom mandatu posebeno inspirisale Delije i njihova ljubav prema klubu.

– Odlično se osećam i drago mi je što sam se vratio u Beograd. Prvi put kad sam nastupao za Zvezdu, bilo je sve odlično, vežu me lepe uspomene na taj period. Drago mi je što ću ponovo sarađivati sa košarkašima sa kojima sam već imao priliku da i igram u Zvezdi. U Litvaniji sam sarađivao sa Eronom Vajtom, takođe tu je i Dejan Radonjić. I ostali su mi poznati, tako da je lepo vratiti se u ovu sredinu – kazao je Volters.

[povezano naslov=”Pročitajte još” linkovi=”https://24sedam.rs/sport/pustaju-ulaznice-u-prodaju-crvena-zvezda-ce-imati-podrsku-navijaca/ https://24sedam.rs/sport/malo-srbija-malo-inostranstvo-zvezda-objavila-imena-protivnika-tokom-priprema-u-planu-i-jak-turnir/” pozicija=”left”

Amerikanac je otkrio zašto se odlučio da se vrati u Zvezdu, iako je imao i drugih ponuda od kluba iz Evrolige.

– Nisam se dvoumio oko povratak u Zvezdu. Pokazali su intersovanje za mene, odmah sam rekao agentu da želim da se vratim u Beograd, i sve smo se veoma brzo dogovorili. Što se tiče očekivanja od naredne sezone, verujem da možemo da napravimo dobre rezultate u svim takmičenjima. Biće dosta zanimljivo, ABA liga će biti izuzetno jaka, u Evroligi, imamo težak raspored. I pored svega, raduje me što imamo dobar tim i što se svi dobro poznajemo.

Nejt Volters jedva čeka da ponovo izađe ispred navijača Zvezde za koje ima samo reči hvale.

– Navijači su sjajni i nadam se da ćemo ove sezone imati priliku da igramo u punoj dvorani. Oni su mi ostali u sećanju, kad sam prvi put igrao ovde, prave ludu atmosferu, i nikad nisam imao priliku da igram pred takvim navijačima. Siguran sam da ćemo uvek imati prednost kada budemo igrali pred našom publikom – zaključio je Volters.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike