Mezimac „grobara“ zaigrao protiv Partizana, pa mu poželeo ono što crno-beli sanjaju godinama

12.09.2021

15:29

0

Autor: Adam Štulić

Leo Vesterman posle poraza od izabranika Željka Obradovića u Istanbulu

Mezimac „grobara“ zaigrao protiv Partizana, pa mu poželeo ono što crno-beli sanjaju godinama
Copyright Leo Vesterman foto: MN Press

Iako je u Partizanu proveo samo dve sezone, Leo Vesterman je ostao u najlepšem sećanju navijača crno-belih, koji su se ovog leta nadali da bi francuski plejmejker mogao da se vrati u klub iz Humske.

Do obnove saradnje ovoga puta, ipak, nije došlo, Vesterman je dogovorio saradnju s Monakom, koji je u subotu, posle tri produžetka, doživeo poraz od Partizana u polufinalu turnira u Istanbulu.

– Bilo je ludo. Lepa pripremna utakmica, mislim da su navijači uživali. Oba tima imaju još puno da rade, ali na dobrom smo putu. U drugom poluvremenu smo prikazali mnogo bolju igru nego u prvom – kazao je Vesterman za TV Partizan, osvrnuvši se na dosadašnji rad u Monaku.

– Dobro je. Izašao sam iz povrede pa sam imao ograničenu minutažu, ali osećam se dobro i lepo je.

Nekadašnji košarkaš Fenerbahčea, koji će u nedelju od 19 časova igrati u finalu protiv Partizana, crno-belima nije mogao da poželi lepšu stvar u nastupajućoj sezoni.

Pročitajte još

– Kao i svaki navijač, želim im da osvoje sve što mogu, Evrokup, i da ih sledeće sezone vidimo u Evroligi. To bi bilo sjajno – kazao je Vesterman i otkrio da je u skoro svakodnevnom kontaktu sa nekadašnjim saigračima iz Humske Lučićem, Milosavljevićem, Bogdanovićem…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike