Oglasio se Markus Pejdž pred poslednji duel Partizana u 2020. godini

28.12.2020

16:28 >> 18:26

0

Autor: M. R.

Košarkaš crno-belih o meču sa Venecijom

Oglasio se Markus Pejdž pred poslednji duel Partizana u 2020. godini
Copyright MN Press

Od povratka iz Slovenije, gde su doživeli pravu katastrofu protiv Krke, košarkaši Partizana su se zatvorili u salu i trenirali. Niko od igrača se nije oglašavao posle poraza u kome su postigli samo 50 poena, sve do danas. Markus Pejdž je za klupski sajt dao izjavu za najavu meča protiv Venecije koji se igra sutra od 20.30. To je poslednji meč crno-belih u prvoj fazi evropskog takmičenja…

Pročitajte još

Dobra je prilika pred nama da izađemo na teren snažno i da pokažemo sve ono što smo tokom ove pauze radili na treningu. Iako smo obezbedili plasman u Top 16, ova utakmica je važna za nas kao odrednica za nastavaka takmičenja u Evrokupu i regionalnoj ligi – poručio je Pejdž.

Iako nema nikakav rezultatski značaj, jer se odavno zna da crno-beli u sledeću fazu Evrokupa idu kao četvrtoplasirani tim grupe, jasno je koliko je bitan duel sa italijanskim timom zbog samopouzdanja i svega što sledi u 2021. godini.

Partizan je tokom cele prethodne nedelje i vikenda imao priliku za jake treninge, jer je bio slobodan u ABA ligi. Po rasporedu je bio okršaj sa Primorskom, koja se više ne takmiči… U međuvremenu su klub napustili Nemanja Gordić i Stefan Janković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike