Nije Gordić jedini: Još jedan odlazak iz Partizana, a trener Filipovski je progovrio i o pojačanjima

28.12.2020

10:03 >> 11:48

0

Autor: D. B.

Crno-beli putuju za Veneciju gde će sutra igrati protiv italijanskog kluba u odloženom meču Evrokupa

Nije Gordić jedini: Još jedan odlazak iz Partizana, a trener Filipovski je progovrio i o pojačanjima
Copyright MN Press

Vreme promena u košarkaškom klubu Partizan. Nemanja Gordić više nije član crno-belih i već je pronašao novi klub, a sa ekipom više nije ni Stefana Jankovića.

Pročitajte još

Pred put u Italiju, gde će Partizan sutra igrati protiv Venecije odloženi meč prve faze Evrokupa (već su poznati protivnici u TOP 16 fazi), trener Sašo Filipovski je objasnio i kada će stiči i “sveža krv”.

Kada dolazi do takavih situacija, ekipi je potrebna sveža krv. Gledamo, “visimo” na telefonina. Na tržištu nema mnogo super opcija. Imamo imena sa kojima se dogovaramo i nadam se da ćemo dobiti dobro rešenje – tvrdi Filipovski u izjavi za klupsku televiziju.

Proteklih dana bilo je govorkanja da je jedan od opcija Demetrijus Džekson, igrač koji ima i iskustvo igranja u NBA ligi.

O imenima ne mogu. Do dolaska igrača, moraćemo u ekipi da prabacimo uloge. Jaramaz će na jedan, Pejdž i Trifunović na dva, Dangubić na tri… Zagorac je imao problema sa leđima, Rašon Tomas se požalio na bolove, ali Mika je tu, pokriće četiri… – objasnio je Filipovski.

Filipovski je objasnio i zbog čega mu je bitan meč protiv Venecije iako nema nikakav rezultatski značaj.

Iskostili smo vreme (nastalo zbog istupanja Primorske iz ABA lige) za dobar trening. Momci su dobro radili, imamo te sitne povrede. Iako ova utakmica ništa ne odlučuje nama je potreban meč za dobar trening. Venecija se poduže posle duge pauze i karantina. Taj meč će nam dobro doći pošto Venecija zna da igra po 20-25 minuta zonu. Menjaju odbrane, imju iskusnog trenera koji je dugo tu, ali i iskusne igrače. Podižu formu – objasnio je Filipovski.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike