Trener Mege Jovanović ima recepet kako pobediti Igokeu 

09.01.2021

13:03

0

Autor: Milan Nastić

Meč se igra sutra u podne u dvorani Ranko Žeravica

Trener Mege Jovanović ima recepet kako pobediti Igokeu 
Copyright MN Press

Košarkaši Mege sutra (12.00) u dvorani Ranko Žerevica na Novom Beogradu dočekuju ekipu Igokee u 14. kolu ABA lige.

Tim povodom se obratio trener domaćina Vladimir Jovanović koji očekuje zanimljiv duel, a po njegovim rečima ključ pobede leži u dobroj odbrani.

– Imali smo napornu sedmicu posle Cedevite Olimpije i utakmice protiv Olimpijakosa u Atini. Ovih dana se  spremamo za utakmicu protiv Igokee, koja je veoma čvrst tim sa veoma iskusnim pojedincima. Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja ima dobar rezultat u dosadašnjem delu ABA lige. Dosta menjaju odbranu, dobro trče i veoma je bitno da odigramo dobru odbranu i da posle nje koristimo naše prilike u napadu – poručio je Jovanović.

Pročitajte još

Bek Mege Malkolm Kazalon smatra da je veoma bitno da njegova ekipa ima enrgiju i da moraju da igraju svih 40 minuta na visokom nivou.

– U nedelju igramo izuzetno važan meč protiv Igokee. Dobili smo ih na početku sezone, ali nas to nikako neće zavarati pošto generalno igraju odlično, o čemu govori i njihova pozicija na tabeli. Veoma su kvalitetna i iskusna ekipa, a na nama je da se borimo tokom svih 40 minuta utakmice i da naša energija bude na najvišem nivou, kako bismo uspeli da izborimo pozitivan ishod – poručio je Kazalon.

Mega i Igokea u ovaj duel ulaze sa istim brojem pobeda (9), dok Mega ima i meč više, a u njihovom međusobnim utakmicama domaćini su slavili 15 puta, a gosti 11.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike