Bruklin stavljaju u memoriju, okreću se Golden Stejtu

13.01.2021

08:09 >> 08:10

0

Autor: Milan Nastić

Jokić je bio razočaran posle poraza, ali ističe da moraju da gledaju napred

Bruklin stavljaju u memoriju, okreću se Golden Stejtu
Copyright Tanjug/AP Photo/Kathy Willens/

Košarkaš Denvera Nikola Jokić bez obzira na to što je po nekim parametrima ušao u istoriju NBA, bio je vidno razočaran posle poraza od Bruklina

– Jednostavno odigrali smo loše u trećoj četvrtini, postigli samo 20 poena, u svim segmentima igre smo podbacili i Bruklin je to znao da iskoristi – kazao je Jokić.

Srpski košarkaš je istakao da ovaj poraz moraju što pre da zaborave i da ga stave u momoriju,napominjući da se već okreću sledećem okršaju.

Pročitajte još

– Ovaj meč traba što pre da zaboravimo i da ga stavimo u memoriji,očekuje nas duel sa Golden Stejtom. Moramo da razmišljamo već o sledećem meču, u NBA se igra često i nemaš vremena da se okrećeš iza sebe,već da razmišljaš o sledećem protivniku. Nema previše vremena da se vraćaš nazad. Isto je kad dobijaš i gubiš, gledaš samo šta je napred.

On se osvrnuo i na svog saigrača Bol Bola, napominjući da naporno radi i van treninga,i da se kod njega vidi napredak

– Dosta uči, napreduje kako prolazi sezona i siguran sam da će igrati sve bolje. Potrebno mu je vreme, ali sve će to doći na svoje. Rad će se sigurno ispalti, i Bol je dobar košarkaš.

Nikola Jokić ističe da su se igrači Bruklina dobro trčali i da ih je služio šut.

– Moram da istaknem da smo loše odigrali treću četvrtinu, ali za to je zaslužan Bruklin,koji je nametnuo svoj stil igre. Dobro su trčali, bolje su šutirali i na kraju zasluženo pobedili. Nema tu šta previše da se priča.Idemo dalje,to je bila samo jedna utakmica u nizu – zaključio je Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike