Ataman i Simon o kvalitetima Crvene zvezde

25.01.2021

12:36 >> 16:05

0

Autor: M. R.

Utakmica 22. kola Evrolige na programu je u utorak od 17.00 u Istanbulu

Ataman i Simon o kvalitetima Crvene zvezde
Copyright MN Press

Nemaju mnogo vremena košarkaši Crvene zvezde da razmišljaju o pobedi protiv Mornara, jer ih već u utorak čeka evroligaški izazov.

U utorak od 17.00 u Istanbulu na programu je utakmica 22. kola između domaćeg Anadolu Efesa i beogradskih crveno-belih. Turski tim je tokom vikenda zabeležio ubedljivu pobedu protiv Ormanspora, a prethodno je u Evropi izgubio od Zenita.

Pročitajte još

Nedelju sa dvostrukim programom počinjemo sa protivnikom protiv koga moramo da budemo veoma oprezni – naglasio je trener Efesa Ergin Ataman. – Crvena zvezda ima opasan tim, posebno otkad se glavnim strelcima Džordanu Lojdu i Koriju Voldenu pridružio Ognjen Dobrić. U reketu imaju O’Brajanta i Rita, dok je organizacija u rukama iskusnog Koloma. Od početka meča moramo da odbranu držimo na visokom nivou i da igramo brzu košarku, da bismo došli do pobede. 

Košarkaš Efesa Krunoslav Simon veoma dobro poznaje sutrašnjeg protivnika.

Crvena zvezda ima čvrst tim koji je počeo da igra mnogo bolje od dolaska novog trenera. Ovo je veoma važna utakmica za nas. Ako budemo igrali kako znamo, trebalo bi da dođemo do pobede, ali moramo od prve sekunde da budemo potpuno fokusirani – zaključio je Simon.

Anadolu Efes trenutno ima skor 11-10 na osmoj poziciji, dok su crveno-beli na 16. mestu sa učinkom 7-14. Prvi međusobni duel dobio je turski tim u Beogradu – 75:64.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike