Novi trener Cibone zvanično predstavljen

02.02.2021

12:34 >> 12:39

0

Autor: M. R.

Vladimir Jovanović izneo prve utiske na pres konferenciji

Novi trener Cibone zvanično predstavljen
Copyright MN Press

Vladimir Jovanović (36) je novi trener Cibone. Od danas i zvanično srpski stručnjak sedi na klupi zagrebačkog kluba. On je promovisan na pres konferenciji, na kojoj je izneo prve utiske posle dva odrađena treninga.

Pročitajte još

Hvala vam što ste došli u velikom broju i pored kompletne situacije sa virusom, tako da je to pokazatelj da je ovo veoma važno i da je Cibona veliki klub – obratio se prvo prisutnim predstavnicima medija Vladimir Jovanović. – Drago mi je što sam ovde i što sam dobio priliku da radim u Ciboni. Apsolutno sam svestan kakva istorija stoji iza kluba, koliko je trofeja u vitrinama i koliko je vrhunskih igrača klub iznedrio. Sve to će biti veliki motiv za mene da dam maksimum. I da probam da ostvarim rezultate koje smo postavili pred nas.

Jovanović je na klupi zamenio Ivana Velića, koji je u klubu bio od 2018. godine.

Želim da se zahvalim bivšem treneru koji je ostavio ekipu u dobrom stanju, formi i raspoloženju posle dve pobede. Imao sam priliku da odradim dva treninga, ja se nadam da ću nastaviti sa dobrim radom. Siguran sam da ćemo na kraju biti zadovoljni onim što smo postigli – zaključio je Jovanović.

Srpski stručnjak je prethodno radio u FMP i mlađim kategorijama Crvene zvezde. U ovom trenutku ekipa koju preuzima u ABA ligi ima skor od pet pobeda i deset poraza na 11. poziciji.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike