Srbin na klupi Cibone? Blizu je...

31.01.2021

22:38

0

Autor: Adam Štulić

Zagrepčani u pregovirma s mladim strategom

Srbin na klupi Cibone? Blizu je...
Copyright MN Press

Samo nekoliko sati pošto je Cibona u “Draženovom domu” savladala Krku, stiže informacija koja je do skoro bila nezamisliva – Srbin seda na klupu “vukova”.

Cibosima do kraja ligaškog dela sezone predstoji velika borba za opstanak u elitnom rangu regionalnog takmičenja, a do njega bi mogao da ih povede doskorašnji trener FMP Vlada Jovanović.

Prema nezvaničnim informacaijama do kojih je došao “Mozzart sport”, posledenjih dana su razgovori dve strane su intenzivirani i praktično samo još detalji dele mladog stratega od klupe nekadašnjeg dvostrukog šampiona Evrope.

Pročitajte još

Kako piše beogradski portal, čelnici zagrebačkog kluba su duže vreme imali na oku stručnjaka iz Srbije, koji se proteklih sezona dokazao u radu s mladima, ali i da zna da taj rad uklopi sa ostvarivanjem rezultata, što bi trebalo da bude put kojim u narednim godinama Cibona želi da ide.

Ukoliko se saradnja ozvaniči, perspektivni stručnjak će postati prvi beogradski trener Cibone posle Dragana Šakote, koji je Cibose predvodio u sezoni 1989-1990.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike