Radonjić: Razmišljanje je drugačije nego što bi inače bilo, daćemo maksimum protiv Partizana

11.02.2021

22:17 >> 22:26

0

Autor: N. St.

Trener Crvene zvezde govorio o poteškoćama sa kojim se njihov tim suočava

Radonjić: Razmišljanje je drugačije nego što bi inače bilo, daćemo maksimum protiv Partizana
Copyright MN Press

Bez većih problema je Crvena zvezda započela takmičenje u Kupu Radivoja Koraća. Lako i ubedljivo su savladali Radnički iz Kragujevca (108:47).

Trener crveno-belih je po završetku utakmice više govorio o poteškoćama koje su imali sa zaraženim igračima nego o samom meču.

Imamo i dalje probleme, traju već desetak dana i poprilično su uticali na taj period. Osim psihološkog pritiska, tu su česta testiranja, iščekivanje rezultata, na svakih par dana smo dobijali udare koji su na kraju rezultirali da bez velikog broja igrača dođemo u Novi Sad. Radujemo se što smo uopšte u prilici da igramo – rekao je Radonjić za „Arenu sport“.

Potom se osvrnuo na sam meč.

– Pre svega se nadam da će igrači biti zdravi, videćemo šta će biti kada budu mogli da se pridruže ekipi. Nismo bili mnogo u prilici da se fokusiramo na neke druge stvari. Prikazali smo dobar odnos bez velikog broja igrača. Ekipa Radničkog je takvog kvaliteta koji nam je omogućio da igramo malo rasterećenije što se videlo u određenim segmentima igre.

Rival u polufinalu biće im ekipa Partizana.

– Daćemo sve od sebe u tom meču. Dešavalo se i ranije da se susretnemo pre finala u Kupu. Takav je žreb, ne nešto drugo. Imamo to polufinale u momentu kada sm ose više bavili zdravstvenim problemima. Situacija u kojoj se nalazimo nas je dovela u do toga da su nam razmišljanja drugačija nego što bi to bilo. To je veliki udar koji nas je zadesio. Pripremićemo se što bolje, daćemo sve od sebe. Izaći ćemo na teren, pružićemo maksimum, igrati sa energijom. Videćemo za šta će to biti dovoljno.

Timu je u poslednjem trenutku priključen suspendovani Džoni O’Brajant. Odluka je promenjena kada je Duop Rit dobio pozitivan test.

– Imali smo situaciju da smo čekali rezultate dva testa do uveče, nismo bili spremni za to. O tome šta je i kako je sa O’Brajantom neka bude nešto što je za nas unutar kluba. Ponavljam, daćemo sve od sebe u ovom sastavu – poručio je Radonjić.

Kratku izjavu je na konferenciji za medije dao i Aleksa Uskoković.

– Dali smo sve od sebe, odigrali smo dobar meč, bili na visokom nivou. Svi koji su bili na parketu su pokazali da su ozbiljno shvatili utakmicu. Okrećemo se narednom susretu – zaključio je Uskoković.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike