"Orlovi" sa adutom manje u Tbilisiju

17.02.2021

15:53

0

Autor: D. B.

Stručni štab Srbije imaće ostao bez centra

"Orlovi" sa adutom manje u Tbilisiju
Copyright promo/KSS

Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je i već je odradila i prvi trening uoči prvog od dva poslednja meča u kvalifiakcijama za odlazak na EP.

“Orlovi” su u utorak poslepodne otputovali u Gruziju gde ih u petak, 19. februara očekuje meča protiv domaćina (početak je predviđen za 16 časova po srpskom vremenu), dok će u nedelju, 21. februara igrati utakmicu sa nacionalnim timom Švjavarske (predviđeni početak meča je u 13 časova). Dešavanjima na treningu komandovao je selektor Igor Kokoškov koji neće voditi tim na prvom meču protiv Gruzije zbog obaveza koje ima u Fenerbahčeu u Evroligi.

Odmah po dolasku, nacionalni tim Srbije je ušao u „balon“ koji se sastoji iz boravka u hotelu i dvorani „Tbilisi Sport Palas“

U odnosno na planirani sastav koji je trebalo da krene iz Beograda za Tbilisi ima promena. Kako je saopšteno iz Košarkaškog saveza Srbije u Beogradu je ostao centar FMP-a Stefan Đorđević.

Pročitajte još

Ovakva vest znači i da će za pravi meč protiv Gruzije prvi asistenc Igora Kokoškova, Dejan Milojević, o kome je sinoć Amerikancima pričao i Nikola Jokić, moći da račina na: Miroslava Raduljicu, Aleksu Avramovića, Nikolu Rebića, Borišu Simanića, Nemanju Dangubića, Danila Anđušića, Ognjena Jaramaza, Dragana Apića, Filipa Petruševa, Marka Lukovića, Luku Ašćerića, Dalibora Ilića, Marka Radovanovića i Nemanju Nenadića.

Evroligaški aduti, Marko Gudurić i Vasilije Micić, trebalo da se priključe timu za nedeljni meč protiv Švajcarske.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike