Odlični Bjelica nedovoljan Sakramentu (VIDEO)

05.03.2021

07:12 >> 07:16

0

Autor: Adam Štulić

Srpski reprezentativac pružio još jedno zapaženo izdanje

Odlični Bjelica nedovoljan Sakramentu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Kako Nemanja Bjelica igra, od kako je dobio priliku da pokaže šta zna, ne bi trebalo da ima previše problema da pronađe klub koji će znati da ceni sve kvalitete srpskog reprezentativca. Sakramento je odlučio mu da nekadašnji košarkaš Minesote nije potreban, a da li će zažaliti zbog te odluke pokazaće vreme.

Kingsi igraju jednu od najlošijih sezona u poslednjih nekoliko godina, a trenutni bljesak, kao što je bilo slavlje protiv šampiona Lejkersa, brzo se ugasi porazom, koji kao po pravilu, stigne odmah posle. “Kraljevi” su u noći između četvrtka i petka poraženi od Portlanda – 123:119 (30:27, 29:29, 30:34, 34:29) uz maestralnu rolu Demijena Lilarda i Enesa Kantera, koji su u presudnim momentima neutralisali prednost Sakramenta i usmerili Trejlblejzerse ka trijumfu koji ih je za još jedan korak približio plasmanu u plej-of.

Kingsi su u poslednjih pet minuta ušli sa pet poena prednosti, ali su potom Kanter i Lilard kreirali seriju domaćih 14:2 koja im je obezbedila dovoljnu zalihu da bez preterane drame odbiju poslednji nalet Sakramenta koji je sa sedam vezanih poena predvodio Foks.

Pročitajte još

Bjelici je za jedan skok izmakao dabl-dabl učinak (12 p, 9 sk), Foks je uz 32 poena imao i 12 asistencija, dok je Hild duel završio sa 17 poena. Pobednički tim predvodio je Lilard sa 44 poena, dok je turski centar uz 22 poena imao i 21 skok. Karmelo Entoni dodao je 16 poena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike