Popović povećao spisak: Legendarni trener pozvao 57 košakaša u reprezentaciju

11.03.2021

16:43 >> 16:55

0

Autor: N. St.

Ozbiljne pripreme Amerikanaca za Igre

Popović povećao spisak: Legendarni trener pozvao 57 košakaša u reprezentaciju
Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Ne žele Amerikanci da dozvole da im se ponovi neuspeh sa Svetskog kupa u Kini. Pokazuje to i odluka legendarnog trenera, a sada i selektora Grega Popovića.

Čovek koji je zamenio Majka Kžiževskog na klupi je odlučio da dodatno poveća spisak za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju. U odnosu na onaj koji je objavljen 10. februra dodao je još 15 imena. To znači da će ukupno 57 igrača biti u konkurenciji.

Doduše, ne treba zaboraviti i da se trenutna NBA sezona završava u julu što znači da bi oni igrači čije ekipe daleko doguraju u plej-ofu mogli da se zahvale na pozivu. Igrači koji su dodati na spisak su: Džeret Alen (Klivlend), Erik Gordon (Hjuston), Džerami Grant (Detroit), Blejk Grifin (Bruklin), Džru Holidej (Milvoki), Deandre Džordan (Bruklin), Zek Lavin (Čikago), Džulijus Rendl i Mičel Robinson (Njujork), Dankan Robinson (Majami), Zajon Vilijamson (Nju Orleans), Kristijan Vud (Hjuston) i Trej Jang (Atlanta).

Podsetimo, na prvobitnom spisku iz februara su mnogi superstarovi poput Stefa Karija (Golden Stejt), Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa (Lejkersi), Kavaja Lenarda i Pola Džordža (Klipersi), Bredlija Bila i Rasela Vestbruka (Vašington), Kevina Durenta, Džejmsa Hardena, Kaijrija Irvinga (Bruklin), Demijena Lilarda (Portland) i mnogi drugi…

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike