Radonjić potvrdio: Simanić više nije igrač Zvezde

11.03.2021

21:53 >> 22:05

0

Autor: N. St.

Boriša napustio Mali Kalemegdan

Radonjić potvrdio: Simanić više nije igrač Zvezde
Copyright MN Press

Uspela je Crvena zvezda da pronađe izlaz iz rezultatske krize i da prekine niz od osam evroligaških poraza. U Beogradu su savladali Himki (92:81).

– Prvo poluvreme nije bilo dobro, posebno prvih 10 minuta. Ofanzivno smo pravili previše grešaka. Posle toga je bilo bolje. U drugom poluvremenu potpuno drugačije, dali smo 58 poena, uz odličan procenat šuta za tri što je posebno važno za nas, jer u poslednje vreme nismo bili toliko napadački raspoloženi. Kontrolisali smo igru u završnici i slavili. Treba ovo da zaboravimo i da idemo dalje, da se fokusiramo na naredne mečeve – rekao je Radonjić.

Bilo je primetno i da je ulazak pojedinih igrača sa klupe dosta značio, poput recimo Duopa Rita koji je uneo svežinu.

– Videlo se da je ta energija, koja je bila potrebna, uneta ulaskom igrača koji su malo svežiji. Imamo taj disbalans i ulazak jednog broja igrača u rad postepeno i u ceo sistem. Ova pauza nije bila kratka i još pre te pauze smo imali izostanak bitnih igrača. Pokušavamo da se pronađemo i da kroz jedan vrlo mali broj treninga i koristeći čak i neke delove utakmica dođemo do podizanja određenih stvari koje su potrebne što na individualnom što na kolektivnom planu. Raspored je težak, imamo važne mečeve u ABA ligi i evroligaške utakmice koje donose potrošnju.

Na kraju je odgovorio na direktno pitanje srpskih novinara oko statusa Boriše Simanića.

– Simanić više nije sa nama – završio je Radonjić.

sp

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike