Milojević precrtao Megu i okreće se Cedevita Olimpiji

04.04.2021

13:07 >> 19:03

0

Autor: Milan Nastić

Budućnost u četvrtak igra važan duel protiv Ljubljančana

Milojević precrtao Megu i okreće se Cedevita Olimpiji
Copyright Promo/ABA/Foto Budućnost

Košarkaši Budućnosti ostvarili su važnu pobedu u ABA ligi i to nad Megom 92:79, čime su se još više približili plasmanu u plej-of regionalnog takmičenja.

Inače, ovo je Podgoričanima osmi trijumf zaredom.

– Odigrali smo jednu kvalitetnu utakmcu. Početak je bio sporiji, ali smo zategli odbranu, bili čvrsti, preokrenuli rezultat i rutinski slavili. Zadovoljan sam, jer je Mega namučila mnoge timove, nas pobedili u prvom delu sezone i pokazali smo dobru reakciju nakon ispadanja iz Evrokupa. Teško nam je pao poraz od Monaka i zbog toga smo malo sporije ušli u ovaj duel – kazao je Milojević posle meča.

Pročitajte još

Srpski stručnjak osvrnuo se i na naredni duel sa Cedevitom Olimpijom, a reč je o odloženom meču koji se igra u četvrtak.

– Jako bitna utakmica. Nemamo pravo na kiks. Liga je interesantna i videćemo ko će na kraju završiti u plej-ofu. Cedevita je jaka ekipa, ali ne mislim da smo izraziti favorit. I oni imaju svoju šansu, zbog toga očekujemo tešku utakmicu. Nama je najvažnije da damo sve od sebe, i da verujemo da možemo da stignemo do novog trijumfa u ABA ligi – zaključio je Milojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike