Budućnost ne staje, pala je i Mega

04.04.2021

12:22

0

Autor: D. B.

Tim iz Podgorice stigao je do osme uzastopne pobede u ABA ligi

Budućnost ne staje, pala je i Mega
Copyright Promo/ABA/Budućnost Voli

Još jedna pobeda Budućnosti u ABA ligi. U utakmici 24. kola regionalnog takmičenja u Podgorici je pobeđena Mega 92:79 (22:27, 25:16, 27:24, 18:12).

Ovo je osami uzastopni meč u ABA ligi u kome je tim Dejana Milojevića upisao pobedu, a iako je na kraju meča rezultat bio prilično ubedljiv tok meča nije nagoveštavao da će konačni ishod biti ovakav.

Podgoričani su napravili veliku seriju (16:3) na početku poslednje deonice igre kada su u velikom naletu stigli do 20 poena prednosti.

Mega ima za čim da žali. Tokom treće četvrtine mogli su da smanje na tri poena. Usledio je neuspeli pokušaj “ali-upa”, pa loš faul i umesto smanjenja prednosti, Budućnost je stigla do sedam poena prednosti – 74:67.

Pročitajte još

Nikola Ivanović nije imao milosti prema svom bivšem timu. Bek je postigao 20 poena uz perfektnih 5-5 u šutu za dva i šest asistencija. Kobs je dodao 14, a Popović 13 poena.

Kod Mege Filip Petrušev je ponovo pokazao zbog čega je najveći favorit da osvoji titulu najkorisnijeg igrača pošto je utakmicu završio sa 28 poena uz deset skokova. Priliku da pokaže šta zna ponovo je imao i mladi Nikola Jović koji je postigao 15 poena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike