Zvezda želi revanš: Igokea se bori za vrh, imaju realne šanse, baš kao i mi

10.04.2021

15:56 >> 19:14

0

Autor: M. R.

Crveno-beli će u nedelju od 17.00 dočekati tim iz Aleksandrovca

Zvezda želi revanš: Igokea se bori za vrh, imaju realne šanse, baš kao i mi
Copyright MN Press

Jedan od derbija 25. kola ABA lige igra se u nedelju od 17.00 u Beogradu. Sastaju se ekipe koje imaju šanse da regularni deo okončaju na vodećoj poziciji – Crvena zvezda i Igokea. Prethodni međusobni duel dobili su momci iz Laktaša, pa će sada crveno-beli pokušati da se revanširaju za težak poraz od čak 20 razlike.

Pročitajte još

Ekipa sa Malog Kalemegdana je do sada zabeležila 18 pobeda i tri poraza, dok je Igokea trijumfovala 19 puta, a četiri puta izašla sa terena kao poražena.

– Očekuje nas utakmica sa ekipom koja ima izvanrednu sezonu u ABA ligi i Evropi. Igre koje prikazuju tokom čitave sezone jasno ukazuju da Igokea zaslužuje da se bori za prvo mesto u regionalnom takmičenju – rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić. – Imaju realno šanse za to, a i da se bore za vrh, kao i ekipa Crvene zvezde. Mi moramo da budemo spremni da odigramo vrlo čvrstu utakmicu, da se borimo, da skačemo, da čitamo situacije u njihovoj odbrani. Samo tako možemo da dođemo dođemo do povoljnog rezultata.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac zna da njegov tim mora da bude na visini zadatka da bi zabeležio pobedu.

– Igokea ima odličan sastav vredan svakog respekta. Oni su iskusan tim koji sigurno ima svoje ambicije u regionalnom takmičenju, posle završetka takmičenja u FIBA Ligi šampiona imaju i vremena da se fokusiraju na završnicu ABA lige u kojoj mogu i do prvog mesta. Kada je pred vama rival koji ima iskusne domaće i strane igrače, koji se bori za plej-of i prvo mesto, jasno je da morate da odigrate odličnu utakmicu ako želite do bodova – zaključio je Davidovac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike