Zvezdu u Sloveniji u tri dana očekuju mečevi protiv Cedevite Olimpije i Krke

17.04.2021

16:46 >> 16:49

0

Autor: Milan Nastić

Težak raspored za crveno-bele u završnici ABA lige

Zvezdu u Sloveniji u tri dana očekuju mečevi protiv Cedevite Olimpije i Krke
Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde već se nalaze u Sloveniji i tamo ih očekuju dva meča u kratkom periodu, protiv Cedevite Olimpije sutra od 17.00 (TV Arena), a posle toga putuju u Novo Mesto gde će u utorak odmeriti snage sa ekipom Krke u ABA ligi.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić svestan je još jednog teškog meča protiv istog protivnika i to sa ekipom sa kojom se bore za najviši plasman u regionalnom takmičenju.

Prethodni njihov okršaj je doneo mnogo tenzije, očekuje se da ovaj protekne u pravoj sportskoj atmosferi.

Pročitajte još

– Očekuje nas još jedna teška utakmica u kratkom vremenskom periodu, sa istim i vrlo kvalitetnim protivnikom. Ovi mečevi su dodatno specifični jer ih igramo u ligaškom delu u rasponu od samo tri dana. Ekipa Olimpija Cedevite je odličan tim, koji je svoj kvalitet potvrdio još jednom i utakmicom u Beogradu. Moraćemo da odigramo vrlo dobar meč u oba pravca i da se potrudimo da dobri vremenski intervali koje smo imali i prikazali u utakmici u sredu u Beogradu budu ovoga puta duži – rekao je trener Crvena zvezda Dejan Radonjić.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac priznao je da mu je malo čudno što će protiv istog protivnika igrati u razmaku od četiri dana.

– Još jedan jak meč očekuje nas u kratkom vremenskom periodu protiv ekipe Olimpija Cedevite. Sve ono što smo znali i zašta smo se pripremali potvrdili su u Beogradu. Ekipa odličnih šutera koja puno trči i ima veliki timski kvalitet. Biće pomalo neobično odigrati sa istim rivalom dve utakmice u 4 dana u istom takmičenju i to u ligaškom delu, ali cilj ostaje isti kao i pred prvi meč, da odigramo čvrstu, dobru utakmicu u završnici ligaškog dela takmičenja protiv ekipe koja se kao i mi bori za plej-of – rekao je Davidovac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike