Posle četiri dana novi okršaj Cedevite Olimpije i Zvezde: Sad se igra u Ljubljani

17.04.2021

12:21 >> 16:10

0

Autor: Milan Nastić

U Beogradu meč bio sa mnogo tenzije

Posle četiri dana novi okršaj Cedevite Olimpije i Zvezde: Sad se igra u Ljubljani
Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde i Cedevite Olimpije igraju drugi meč u četiri dana u okviru ABA lige. Ovaj put se serija seli u Ljubljanu, a u njihovom okršaju u Pioniru crveno-beli su u uzbudljivoj završnici uspeli da stignu do trijumfa.

Duel se igra sutra u Ljubljani (17.00 časova, TV Arena).

Ipak, ovaj meč je obeležio i incident posle utakmice u svlačionici gde borave sudije. Oštetećen je inventar, ali na svu sreću, sve se veoma brzo rešilo.

Pored toga, gosti slovenačke ekipe su bili nezadovoljni nekim odlukama arbitara na toj utakmici, pa je zaočekivati da nas očekuje mnogo uzbuđenja u duelu između Zvezde i Cedevite Olimpije.

Pročitajte još

Trener domaće ekipe Jurica Golemac očekuje totalno drugačiju utakmicu i veruje u trijumf svoje ekipe.

– Pred nama je novi izazov. Zvezda dolazi u Ljubljanu jača za Noka i biće mnogo teže nego što je to bio slučaj u Beogradu. Nadam se da ćemo ispraviti greške od pre nekoliko dana kada smo igrali, kako bi se nadali povoljnom rezultatu. Moramo da smanjimo broj izgubljenih lopti, ali istovremeno moramo biti bolji u skok igri, i trčati što više. Ako želimo da pobedimo Zvezdu neophodno je da igramo na najvišem nivou i budemo skoncentrisani svih 40 minuta. Sve ćemo da uradimo, da slavimo u našoj dvorani – poručio je Golemac.

Košarkaš domaće ekipe Rion Braun, svestan je da ih očekuje izuzetan važam meč.

– Pred nama je još jedan izazov, ali protiv iste ekipe sa kojom smo igrali pre nekoliko dana. Ovakvi mečevi treba da budu uvertira pred ono što nas očekuje u plej-ofu. Moramo da izađemo na parket sa velikom energijom, i nadam se trijumfu mog tima – kazao je Braun.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike