Džejkob Pulen bez foliranja: On najbolji? Dobar vic!

30.04.2021

06:23 >> 11:20

0

Bek Mornara ne slaže se sa izborom za najboljeg defanzivca ABA lige

Džejkob Pulen bez foliranja: On najbolji? Dobar vic!
Copyright MN Press

Proglašenje kapitena Crvene zvezde Branka Lazića za zvanično najboljeg defanzivnog igrača ABA lige nisu svi prihvatili na isti način. Neslaganje sa ovakvim izborom pokazali su navijači na društvenim mrežama, ali i košarkaš Mornara Amerikanac Džejkob Pulen.

Iskusni bek reagovao je u američkom stilu i to na Tviteru komentarišući objavu zvaničnog naloga regionalnog takmičenja da je Lazić najbolji odbrambeni igrač lige:

– Vic – napisao je kratko Pulen, uz dodate “smajlije” kojima suze idu od smeha, opisujući njime svoje stanje nakon pročitane vesti o konkurentu iz redova Crvene zvezde.

Printscreen

Pročitajte još

Lazić je u glasanju trenera, novinara i navijača dobio 14 odsto glasova, dok su iza njega ostali igrači Igokeje Džeki Karmajkl sa 12,8 odsto i Edin Atić sa 11, 8 glasova. Kapiten crveno-belih dobio je najveći broj navijačkih glasova, dok je Karmajkl trijumfovao u izboru za najboljeg defanzivca koji su pravili treneri.

Lazić prosečno beleži 5,5 poena, ima 1,8 skokova i 0,9 oduzetih lopti po utakmici, uz prosečan koeficijent od 5,6. Na drugoj strani, Pulen, koji je ismejao ovu odluku, beleži 16,6 poena, 1,4 skokova, 2,9 asistencije i njegov indeks uspešnosti iznosi 15,8.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike