Bogdanović skupio 15 poena, Dončić doneo trijumf Dalasu (VIDEO)

02.05.2021

08:46 >> 08:48

0

Autor: M. R.

Atlanta srušila Čikago - 108:97

Bogdanović skupio 15 poena, Dončić doneo trijumf Dalasu (VIDEO)
Copyright Tanjug/ AP Photo/ John Bazemore

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović u noći između subote i nedelje postigao je 15 poena u pobedi Atlante nad Čikagom od 108:97, dok Aleksej Pokuševski, Boban Marjanović i Nemanja Bjelica nisu bili u sastavu svojih timova.

Pročitajte još

Atlanta je na svom terenu nadigrala tim iz Ilinoisa, Bogdanović je imao zapaženo izdanje – postigao je 15 poena, ali nije bio, onako kako ume, raspoložen u šutu za tri poena. Pogodio je tri puta iz devet pokušaja iz daljine…

Najistaknutiji u trijumfu bio je Trej Jang sa 33 poena, sedam asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte. U ekipi Čikaga istako se Tadeus Jang sa 20 poena, dok je jedan manje ubacio Patrik Vilijams. Atlanta je ovom pobedom prekinula niz od tri uzastopna poraza i tako ostala na petoj poziciji Istočne konferencije NBA lige.

Fenomenalo veče imao je Slovenac Luka Dončić, koji je doneo pobedu Dalasu nad Vašingtonom od 125:124. On je ostvario “tripl-dabl”, postigavši 31 poen, uz čak 20 asistencija i 12 skokova. Marjanović odlukom trenera nije zaigrao protiv Vašingtona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike