Jokić u razgovoru sa novinarima otkrio još jedan razlog zbog kojeg zaslužuje MVP priznanje

14.05.2021

07:13 >> 08:22

0

Autor: Adam Štulić

Srpski centar nije poslušao savete

Jokić u razgovoru sa novinarima otkrio još jedan razlog zbog kojeg zaslužuje MVP priznanje
Copyright Profimedia.rs

Iz večeri u veče Nikola Jokić izbija adute iz ruku svih koji smatraju da srpski as ne bi trebalo da ponese MVP priznanje najjače lige na svetu ove sezone. Kako partijama na terenu, tako i izjavama posle utakmice…

Isto je uradio i protekle noći. Najpre je novim dabl-dabl učinkom (31 p, 14 sk) vodio Denver do pobede protiv Minesote (114:103), a potom je u razgovoru sa novinarima otkrio još jedan razlog zbog kojeg ne bi trebalo da bude dilme oko toga ko će biti prolašen za najkorisnijeg igrača sezone u NBA ligi. 

– Savetovali su me da ne igram, i ja sam razmišljao o tome, ali ništa mi ne fali… Te neke male povrede koje imam i koje verovatno svako ima, nema potrebe da odmaram. Mada, verovatno će i sutra biti razgovora da li da igram ili ne, ali ako budem zdrav igraću sve mečeve ove sezone – kazao je Jokić.

Profimedia

Srpski centar je rekao i da nema poseban motiv protiv Minesote, koja je pre tri sezone u direktnom duelu ostavila Nagetse bez plej-ofa. 

– Ko još razmišlja o prošlosti. Utakmica je bila dobra, ušli smo jako, dobro smo igrali. Mislim da smo sve vreme vodili, bilo je super… Neki igrači koji ne igraju su bili dobri, Vlatko Čančar, Markus Hauard… Drago mi je što smo imali dobar fokus na početku.

Američke novinare zanimalo je i koliko Nikolina braća imaju udela u njegovom košarkaškom razvoju ove sezone.

Profimedia

– Više je bilo na početku, prvih godina… Igrali su košarku, dobro je kada imate nekoga ko će da vidi stvari iz drugog ugla. Poslednje dve ili tri sezone sam stekao rutinu, napravio svoj sistem kako ću da radim. Oni su uvek tu, da mi pomognu, pre “balona” smo živeli zajedno, uvek je dobro imati nekoga iz porodice da te motiviše, da te gura, da se zabavljate… – kazao je Nikola Jokić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike