Lebron odveo Lejkerse na duel sa Finiksom, Golden Stejtu još jedna šansa za plej-of

20.05.2021

05:55 >> 06:03

0

Najbolji igrač jezerdžija pogodio trojku i postavio konačnih 103:100 u Los Anđelesu

Lebron odveo Lejkerse na duel sa Finiksom, Golden Stejtu još jedna šansa za plej-of
Copyright Profimedia

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa igraće protiv Finiksa u prvom kolu plej-ofa, nakon što su sa rezultatom 103:100 pobedili ekipu Golden Stejta u plej-in turniru. Ključni detalj duela odigrao se u poslednjem minutu. Najbolji igrač “jezerdžija” Lebron Džejms završio je trojkom sa preko osam metara u poslednjim stotinkama napada, čime je, na kraju će ispostaviti, postavio konačan rezultat.

“Ratnicima” nije ništa pomogla odlična partija Stefa Karija, koji je postigao 37 poena, jer su na drugoj strani ravnotežu pravili Lebron sa 22 i Entonio Dejvis sa 25 poena, dok su u triju Koldvel PoupDenis ŠrederAleks Karuzo imali dobre pomagače. Naš Alen Smailagić nije igrao odlukom trenera Stiva Kera, pa mu kao i ostalima u poraženom timu ostaje još jedna šansa za plej-of – Memfis! Oni su u svom plej-in razigravanju dobili San Antonio sa 100:96, što je ekipu Grega Popoviča odvelo na duži odmor, budući da ni ove godine neće videti plej-of na Zapadu. Memfis za svoj prolaz mora najpre da zahvali Jonasu Valančunasu, koji je zabeležio 23 poena i 23 skoka.

Razigravanje za osmu poziciju na Zapadu, koja vodi na duel prvoplasiranom ekipom konferencije Jutom, igraće se u noći između petka i subote.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike