"Imamo veće šanse za pobedu ako Jokić ubaci 30, 40 poena..."

23.05.2021

12:26

0

Centar Portlanda Jusuf Nurkić izneo utiske posle pobede protiv Denvera

"Imamo veće šanse za pobedu ako Jokić ubaci 30, 40 poena..."
Copyright Profimedia

Košarkaši Portlanda su poveli u plej-ofu protiv Denvera, a posle meča je utiske izneo centar Blejzersa Jusuf Nurkić. On je bio zadovoljan zbog činjenice da su uspeli da trijumfuju protiv ekipe koju predvodi Nikola Jokić (123:109). Pojasnio je i šta je po njegovom mišljenu bilo ključno u drugom poluvremenu kada se lomilo pitanje pobednika.

Pročitajte još

– Poeni posle ofanzivnog skoka, to je veliki deo naše igre protiv njih obično. Osim toga, ukoliko je Nikola uglavnom strelac, a ne dodavač, to nam se dopada.

Nurkić je prvi susret u razigravanju završio sa 16 poena i 12 skokova, a na drugoj strani Nikola Jokić je imao 34 poena, 16 uhvaćenih lopti i samo jednu asistenciju.

– Pokušali smo od njega da napravimo strelca. Nije kao da smo ga puštali da daje koševe, ali želimo da poentira, ne da uključuje i saigrače u igru. Džamal Marej je povređen, a Nikola je MVP, nosio je tim uprkos tim izostancima. On je izvanredan igrač, ali mislim da imamo veće šanse za pobedu ako on ubaci 30-40 poena, dok mi zatvaramo druge igrače. Odradili smo pristojan posao…

Naredni susret ova dva tima imaju u noći između ponedeljka i utorka.

– Kada smo potpuno zdravi, osećamo da smo izvanredan tim. Dobro se osećamo kada smo autsajderi, mislim da su svi prognozirali da Nagetsi prolaze i to je sasvim u redu – zaključio je Nurkić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike