Bravo za Bjelicu: Srbija mu važnija od ugovora u NBA

03.06.2021

14:03 >> 14:06

0

Autor: Milan Nastić

Ne može ništa da ga spreči da nastupa za svoju zemlju

Bravo za Bjelicu: Srbija mu važnija od ugovora u NBA
Copyright Profimedia.rs

Srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu ne može ništa da spreči da igra za svoju zemlju, bez obzira na to što postaje slobodan agent ovo leto u NBA, saznaje Mozzartsport.

Iskusni igrač već je završio sezonu u NBA, jer je njegov Majami ispao u plej-of i to znači da će on od kraja jula postati neograničeno slobodan agent, a timovi koji žele njegove usluge tek od 2. avgusta imaju pravo da pregovaraju.

I pored, svih tih komplikacija, on želi da igra za Srbiju, kako u kvalifikacijama za plasman na Olimpijske igre, a onda i na samoj smotri ako Orlovi izbore plasman.

Pročitajte još

Bjelica će se sigurno pojaviti na prozivci kod Igora Kokoškova, i time još jednom pokazao veliku ljubav prema Srbiji, iako to može da mu poremeti planove za nastavak karijere u NBA.

Srpski košarkaš za nekoliko dana treba da se vrati u Beograd, i već ima planove za individulane treninge kako bi što spremenije dočekao početak priprema Orlova.

Najveći problem za Igora Kokškova, što gotovo sigurno neće moći da računa na tri igrača u kvalifikacijama u borbi za olipmijsku vizu.

To se pre svega odnosi na Nikolu Jokića, Bogdana Bogdanovića i Bobana Marajnovića, koji sa svojim ekipama nisu ispali iz plej-ofa NBA, čak su se Denver i Atlanta već plasirali i polufinale, dok velike šanse ima i Dalas.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzartsport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike