"Nikola, da li ćeš u NFL?", "Jednog dana, ko zna..." (video)

13.12.2020

08:07 >> 08:09

0

Autor: D. B.

Jokić je posle meča protiv Golden Stejta bio u svom elementu

"Nikola, da li ćeš u NFL?",  "Jednog dana, ko zna..." (video)
Copyright

U centru pažnje je bilo Nikolino spektakularno dodavanje preko čitavog terena. Pas koji je sada već postao njegov zaštitni znak. Pas zbog koga se ne bi postideli i najbolji kvoterbekovi u NFL.

– Da li si spreman da se javiš Bronkosima (NFL tim iz Denvera, prim. aut) i da im pomogneš sa kvoterbekovima? – glasilo je jedno od pitanja Jokiću tokom onlajn konferencije za medije.

Voleo bih. Ako bih igrao u NFL, morao bih da imam jako dobru ofanzivnu liniju da me štiti. Zašto da ne? Možda jednog dana – rekao je Jokić uz jasno odrično okretanje glave koje je pokazivalo da od ovkvih najava nema apasolutno ništa.

Nikola je bio i ozbiljniji tokom intrevjua. Govorio je o timskoj hemiji i momentu kada će renovirani Nagetsi da deluju kao tim.

– Nekada je smo potrebno da tim “klikne”. Za to je potrebno nekada duže vremena, a možda se to dogodi sutra. Možete svi da vidite da momci rade. Recimo, kada pogledate Džamikela Grina ili Fakunda Kampaca i vidite kako su igrali u poslednjoj četvrtini jasno je šta mogu. Oni već sada shvataju šta je potrebno.

Posebno je Nikola apostrofirao omalenog Argentinca koji je nedavno stigao iz Real Madrida.

– Tužan sam što nema gledalaca. Da ih ima sigurno bi Kampacao bio njihov miljenik. On je igrač koji je sposoban da reši meč. Bio je starter u timova koji su bili šampionski. A bio je i igrač koji je ulazio sa klupe, čak je bio i najbolji igrač u timovima koji su ostvarivali ozbiljne rezultate. On je dugo tu i zna šta treba da radi – nema dilemu Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike