Radonjić od Zvezde traži samo dve stvari u finalu, nacionalna titula uvek važna!

08.06.2021

14:32 >> 14:48

0

Trener vrlo sažet pred finalnu seriju

Radonjić od Zvezde traži samo dve stvari u finalu, nacionalna titula uvek važna!
Copyright MN Press

Do kraja nedelje ćemo znati ko je košarkaški šampion Srbije. Crvena zvezda brani trofej osvojen 2019. godine, dok je Mega prvi put izborila plasman u finale plej-ofa Superlige.

Finalna serija igra se na dve pobede, počinje u sredu od 20 sati, a prednost domaćeg terena ima Zvezda.

Zvezda i Mega igrali su u finalima Kupa Radivoja Koraća i ABA lige, ali nikad u Superligi. Crveno-beli imaju velikih problema sa povredama, Kori Volden neće igrati, Džordan Lojd je neizvestan, a već su osvojili i Jadransku ligu i obezbedili Evroligu naredne sezone.

Iako titula prvaka Srbije donosi “samo” prestiž, niko ne sumnja da će obe ekipe igrati maksimalno. Trener Zvezde Dejan Radonjić bio je, u svom stilu, kratak i sažet.

– Ekipa Mege je imala odličnu sezonu, i ove godine pojavili su se mladi i talentovani igrači predvođeni iskusnim Tepićem. Uz dobru sezonu imali su i dobar rezultat, u međuvremenu su i pojačali tim za plej- of iskusnim Milosavljevićem, Simanićem i Novakom. I to dovoljno govori i pokazatelj je njihove ambicije u plej-ofu Superlige. Pokušaćemo da imamo veći kontinuitet dobre igre i da iskontrolišemo kvalitet ekipe Mege – rekao je trener crveno-belih.

Prvi meč igra se u sredu od 20, drugi je zakazan za petak, takođe od 20 sati. Eventualna “majstorica” igra se u nedelju u isto vreme.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike