Mijailović za 24sedam: Partizan veoma blizu novog trenera, to je primarna stvar

10.06.2021

09:07 >> 13:52

0

Autor: P. K.

Prvi čovek crno-belih nije hteo da priča o imenima

Mijailović za 24sedam: Partizan veoma blizu novog trenera, to je primarna stvar
Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio je za 24sedam da su crno-beli blizu da angažuju novog trenera, ali nije hteo da govori o imenima, iako se poslednje vreme spekulisalo da bi to mogao da bude Željko Obradović.

– Primarna stvar je pronalaženje kvalitetnog trenera, pa će on i sportski direktor da prave ekipu, u kojoj ćemo imati velike ambicije i pokušati da ostvarimo ono što smo uradili pre dve sezone. Veoma smo blizu da nađemo novog trenera. Iskreno o imenima ne mogu ništa da vam kažem u ovom trenutku – poručio je Mijailović za 24sedam.

Pročitajte još

Prvi čovek crno-belih svestan je situacije i ističe da se svi nadaju mnogo boljoj sezoni nego što je bila prethodna.

– Posle teške i sumorne sezone, a pre toga smo imali izuzetno uspešnu, svesni smo u kakvoj situaciji se nalazimo. Nije da nas je probudila, ali nas je naterala da razmišljamo dodatno i da radimo dan i noć da napravimo sledeću sezonu drugačiju i bolju. Celokupna armija naših navijača, kojoj pripadamo i mi, svi smo nervozni i nezadovoljni prethodnom sezonom. Ali isto tako smo svesni da je sezona pre ove bila izuzetno uspešna. Jako je bilo teško da je ponovimo, jer su se vukli neki repovi, poništeni su nam rezultati koje smo ostvarili zasluženo na parketu, ali to je sve iza nas, i okrećemo se budućnosti – zaključio je prvi čovek crno-belih.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi