Jovanović: Nije propuštena, već iskorišćena šansa za ove mlade igrače

13.06.2021

21:24 >> 21:29

0

Autor: N. St.

Trener Mege je bio zadovoljan uprkos porazu

Jovanović: Nije propuštena, već iskorišćena šansa za ove mlade igrače
Copyright MN Press

Nisu uspeli da podignu pehar, u oba ovosezonska finala su košarkaši Mege zaustavljeni od strane istog protivnika – Crvene zvezde. Prvo u Kupu, pa zatim i u finalnoj seriji domaćeg šampionata.

Treći, odlučujući, meč je pripao crveno-belima (77:65), ali trener Vlada Jovanović nije bio nezadovoljan.

Uvek je borba za trofeje jako interesnanta. Priželjkivali smo to i ispunilo se. Prvo bih hteo da čestitam Zvezdi na zasluženoj tituli. Odigrali su seriju jako dobro. Mi u prvom meču nismo pokazali pravo lice, u drugoj i delimično trećoj bili smo bolji. Nismo iskoristili šanse – poručio je Jovanović u izjavi za „Arenu sport“.

Zatim je analizirao sve što je urađeno.

– Sezona za ovako mlad tim jako duga. Od druge polovine jula smo počeli, evo 11 meseci. Moram da budem ponosan na momke. Ne bih rekao da su propuštene, već iskorišćene šanse. Finale protiv Zvezde u Kupu i u domaćem šampionatu. Veliko iskustvo za igrače .Sistem Mege je jako veliki, mnogo ljudi koji žive za ovaj klub, stučni štab, dosta mladih igrača, ne računajući Tepića, Milosavljevića i Novaka. Sve to je za njih jako važno u pravljenju ozbiljnih koraka na visokom nivou. Hvala i ljudima koji nam pomažu van terena. Napravili smo dobar posao, afirmisali neke mlade igrače, rezultatski smo bili aktivni u sve tri lige. Jako dobra sezona – završio je Jovanović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike