Zahuktava se košarkaška pijaca: Fener predstavio pojačanje, Barsa sprema odgovor na Realovo dovođenje Gosa

16.06.2021

09:56 >> 10:00

0

Autor: Adam Štulić

Devin Buker stigao u Istanbul, Katalonci žele nekadašnjeg člana

Zahuktava se košarkaška pijaca: Fener predstavio pojačanje, Barsa sprema odgovor na Realovo dovođenje Gosa
Copyright Profimedia

Dok se nacionalne selekcije pripremaju za kvalifikacione borbe za odlazak na Olimpijske igre, košarkaški klubovi širom kontinenta polako su krenuli sa sklapanjem rostera za nastupajuću sezonu.

Prvi potez je povukao madridski Real, koji je dogovorio sve uslove saradnje sa nekadašnjim članom Partizana Najdželom Vilijamsom Gosom, a ubrzo je odgovor stigao iz Istanbulu.

Fenerbahče je imao jednu od rezultatski najlošijih sezona u poslednjih nekoliko godina, a prvi korak ka popravljanju utiska napravljen je angažovanjem Devina Bukera. Dosadašnji centar Himkija potpisao je dvogodišnji ugovor sa nekdašnjim prvakom Evrope.

Odmora nema ni u Barseloni. Samo dan pošto su osvojili šampionsku titulu u Španiji, Katalonci su krenuli u realizaciju prvog pojačanja za nastupajuću sezonu.

Kako prenose pojedini španski mediji, Barsa je blizu dogovora sa svojim nekadašnjim članom Mariom Hezonjom. Evropski vicešampion je navodno tražio od Korija Higinsa da pristane na umanjenje plate od 10 posto, što je ovaj odbio i odlučio da se preseli u milansku Olimpiju, otvorivši tako prostor da se hrvatski košarkaš vrati u „Blaugranu“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike