Bogdan promašivao, Atlanta ne pobeđuje bez njega, igra se "majstorica"! (VIDEO)

19.06.2021

06:06 >> 09:22

0

Embid i društvo izborili sedmi meč

Bogdan promašivao, Atlanta ne pobeđuje bez njega, igra se "majstorica"! (VIDEO)
Copyright Džoel Embid , Tanjug/Curtis Compton/Atlanta Journal-Constitution via AP

Igraće se majstorica! Atlanta i Filadelfija su ponovo pokazali da su toliko ujednačene ekipe da će sedmi meč morati da odluči ko će u finale Istoka NBA lige.

Ekipa Bogdana Bogdanovića poražena je na svom terenu, srpski reprezentativac se ispromašivao, dok su Sikersi imali nekoliko raspoloženih igrača i na kraju su pobedili.

Atlanta – Filadelfija 99:104 (29:22, 22:25, 25:33, 23:24)

Bogdanović se propisno ispromašivao, šutirao je 3/11 iz igre, od čega 1/6 za tri i meč završio sa samo sedam poena. Znamo da Atlanta ne pobeđuje bez “Bogija”, tako da je 34 poena i 12 asistencija Treja Janga bilo uzaludno.

Treba reći i da je Bogdanović izašao iz utakmice zbog povrede kolena i nije igrao u poslednjoj četvrtini, ali nije delovalo da je povreda ozbiljna.

U Filadelfiji je, rekosmo, bilo mnogo raspoloženih igrača. Džoel Embid je završio meč sa 22 poena i 13 skokova, ali i osam izgubljenih lopti. Set Kari postigao je 24 poena, a Tobajas Haris takođe 24 poena, uz pet asistencija. Tajris Maksi dodao je 16 poena i 7 skokova, a Ben Simons 9 skokova, pet asistencija i šest poena.

Sedmi meč igra se u Filadelfiji u noći između nedelje i ponedeljka i on će odlučiti o prvom finalisti Istoka.

I u drugom polufinalu Istoka takođe se igra “majstorica”. Kasno večeras, odnosno u nedelju rano ujutru, Bruklin i Milvoki biju bitku za finale.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike