Jedan tvit je zapalio zeleni deo Atine (foto)

22.06.2021

13:20

0

Baš kao i navijači Partizana, pristalice Panatinaikosa očekuju da im se vrati najtrofejniji trener

Jedan tvit je zapalio zeleni deo Atine (foto)
Copyright MN Press

Jedan tvit bio je dovoljan da se zapali navijačka armija Panatinaikosa.

Iako će zeleni uskoro dobiti novog trenera i Grk Dimitris Priftis trenutno važi za najvećeg kandidata da nasledi Odada Kataša, među pristalicama Panatinaikosa tinja nada da bi Željko Obradović mogao ponovo da preuzme klub iz dvorane OAKA.

Nije jasna asocijacija, ali je objava Udruženja evroligaških trenera na Tviteru zapalila navijače koji su u naslovu “On se vratio” videli najavu Obradovićevog povratka u klub.

Istina je, međutim, potpuno na drugoj strani, budući da se najtrofejniji stručnjak najavljuje kao predavač na seminaru sa temom “Odbrana igrača bez lopte”.

Željko Obradović je i predsednik Unije trenera i aktivno učestvuje u radu, dok se “EHCB” sastoji od trenera koji su trenutno na klupi evroligaških timova.

Ukoliko Panatinaikos uskoro reši pitanje novog trenera, onda će vest o Obradoviću sa nestrpljenjem očekivati pristalice Partizana, koje i dalje veruju da će devetostruki šampion Evrope sa crno-belima, Huventudom, Real Madridom, Panatinaikosom i Fenerbahčeom nastaviti karijeru u svom voljenom klubu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike