Stigla zvanična potvrda: Kolom je novi plejmejker Zvezde

16.12.2020

18:54 >> 20:04

0

Autor: N. St.

Obradović dobio pojačanje na poziciji organizatora igre

Stigla zvanična potvrda: Kolom je novi plejmejker Zvezde
Copyright MN Press

Zvezda je pronašla plejmejkera. Posle rastanka sa Tejlorom Ročestijem je bilo jasno da će morati da pronađu novog organizatora igre. Saša Obradović je to spominjao više puta.

Sada je i taj problem rešen. Stigla je i zvanična potvrda – Kino Kolom je potpisao ugovor sa crveno-belima. U pitanju je saradnja do kraja sezone sa opcijom produženja na još jednu.

Pročitajte još:

U dosadašnjoj karijeri je igrao u Saragosi, Estudijantesu, Bilbau, da bi internacionalnu karijeru započeo vrlo zapaženim trogodišnjim boravkom u ekipi Uniksa iz Kazanja.  Posle kratke epizode u turskom Bašakšehiru, tokom sezone 2018-2019 prešao je u Valensiju za koju je nastupao sezonu i po.

Kada je reprezentativna karijera u pitanju, prošao je sve mlađe selekcije Španije, osvajač je zlatne medalje na SP u Kini, a individualne nagrade koje je osvajao tokom svog boravka u Uniksu najbolje govore i o njegovoj igri: bio je član najbolje petorke Evrokupa, najbolji asistent VTB lige i najbolji šesti igrač takmičenja koje se igra na prostoru bivšeg Sovjetskog Saveza.

Nosiće dres sa brojem 55.

– “Quino” Bienvenido a Estrella Roja! – naveli su iz Zvezde.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike