Posle Radonjića, i Ataman došao na nišan Grigonisu! Litvanac krenuo ka treneru: Šta si rekao? (VIDEO)

13.06.2024

20:20

0

Autor: A. Š.

Zakuvalo je ozbiljno i u redovima prvaka Evrope

Posle Radonjića, i Ataman došao na nišan Grigonisu! Litvanac krenuo ka treneru: Šta si rekao? (VIDEO)
Marijus Grigonis krenuo na Ergina Atamana - Copyright Printscreen/Twitter/staggerhorns

Umesto je da titula evropskog prvaka dodatno homogenizovala ekipu Panatinaikosa, finale plej-ofa grčkog šampionata donelo je ozbiljno kuvanje u svlačionici „zelenih“.

Preciznije, između Marijusa Grigonisa i trenera Ergina Atamana. Litvanski košarkaš, sada je očigledno, ima određenih problema sa autoritetima, jer kako drugačije objasniti to što je u relativno kratkom vremenu uspeo da se zameri dvojici svojih trenera.

I dok je „sukob“ sa Dejanom Radonjićem u javnost isplivao tek pošto je crnogorski strateg napustio klupu „zelenih“, tako što je Grigonis javno uputio otrovne strelice na račun najtrofejnijeg trenera u istoriji Crvene zvezde, varničenje na relaciji sa turskim stručnjakom mogao je da vidi svako ko je gledao četvrti meč finalne serije sa Olimpijakosom.

Naime, u finišu meča najvećih grčkih klubova, prilikom odlaska na klupu za tajm aut, Ataman je u prolasku Litvancu dobacio nešto što mu se očigledno nimalo nije dopalo.

Ikusni plejmejker potom se okrenuo ka temperamentnom stručnjaku i sa namrgođenom grimasom lica u dva navrata ga upitao šta je rekao, posle čega je čak i napravio nekoliko koraka u pravcu Atamana.

Srećom, na tome se sve i završilo, ali to nije uticalo na raspoloženje među navijačima Panatinaikosa, koji su bili prilično oštro nastrojeni prema Grigonisu zbog njegovog ponašanja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike