Voleo bih da Jokić igra u Parizu, ali videli smo na SP da možemo i bez njega! Šta god odluči, ima moju podršku!

05.06.2024

14:49

0

Naš reprezentativac Vasilije Micić smatra da ne treba stvarati tenziju pred Olimpijske igre

Voleo bih da Jokić igra u Parizu, ali videli smo na SP da možemo i bez njega! Šta god odluči, ima moju podršku!
Micić i Jokić - Copyright MN Press

Kada se povede reč o učešću košarkaške reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, nezaobilazna je priča o statusu Nikole Jokića.

Hoće li centar Denvera sada biti deo našeg nacionalnog tima ili ne, i dalje ne zna niko, osim njega samog. Čak ni kolege koje su mu bliske. Jedan od njih je sigurno Vasilije Micić, koji takođe igra u NBA ligi.

- Odluka je njegova, kao što ste videli i prošle godine, ekipa koja je otišla na Svetsko prvenstvo bez pritiska i sa nedostatkom nekih igrača, ostvarila je neverovatan rezultat. Smatram da u reprezentaciju treba da dođe ko može, da se ne stvara neka veštačka tenzija, jer kada se već ode tamo treba da budem maksimalna posvećenost i koncentracija. Sada konkretno što se Nikole tiče, lično bih voleo jer  to naš najbolji igrač ikada. Igranje sa njim je privilegija, osećaj je prelep. Šta on odluči, ja sam kao drugar podrška u svemu - rekao je Micić.

Naš as je dodao da pauzu posle završetka NBA sezone koristi za trening i da se raduje duelu sa Amerikancima na olimpijskom turniru.

- To je samo jedna utakmica, posle nje slede ostale, ali siguran sam da možemo da odigramo dobro i taj meč i ceo turnir - istakao je Micić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike