Saopštenje KK Partizana: Grobari, bez ubacivanja predmeta na teren i da se serija vrati u Pionir!

04.06.2024

14:36

0

Čelnici crno-belih pozivaju svoje navijače da ispune Beogradsku arenu i da sportski bodre svoje ljubimce

Saopštenje KK Partizana: Grobari, bez ubacivanja predmeta na teren i da se serija vrati u Pionir!
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana u drugom meču finala plej-ofa KLS lige dočekuju u sredu (20.00 TV Arena) Crvenu zvezdu sa željom ostvare pobedu i seriju vrate u Pionir.

Tim povodom su se oglasili crno-beli koji pozivaju da sve prođe u najboljem mogućem redu i da Grobari dođu u što većem broju, odnosno da ispune Beogradsku arenu. 

- Sutrašnja utakmica, prilika je da pod svodovima Beogradske arene ekipa Partizana izbori „majstoricu“ i tako za subotu zakaže finalnih 40 minuta borbe za titulu! KK Partizan poziva navijače da još jednom ispune Beogradsku arenu i pomognu svom timu. Glasna podrška, bez ubacivanja predmeta u teren i vređanja bilo koga! Ulazi u dvoranu, biće otvoreni od 18 časova, a Klub poziva navijače da zbog pojačanih bezbednosnih mera, dođu na utakmicu ranije. U sezoni na izmaku, neke zajedničke želje nisu ostvarene, ali Partizan nikada ne odustaje! Hajde da zajedno izborimo pobedu i vratimo plej-of seriju u „Pionir“. Korak po korak, poen po poen, do konačnog preokreta i trofeja - piše u saopštenju Partizana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike