Gudurić uz bolnu grimasu izašao iz igre, pa Pešić ima problem: Evo šta kaže Fenerbahče, koliko je ozbiljna povreda (VIDEO)

31.05.2024

17:34

0

Autor: D. N.

Uz bolnu grimasu je napustio teren tokom polufinala plej-ofa

Gudurić uz bolnu grimasu izašao iz igre, pa Pešić ima problem: Evo šta kaže Fenerbahče, koliko je ozbiljna povreda (VIDEO)
Copyright MN Press

Košarkaši Fenerbahčea su pobedili Bešiktaš u prvoj utakmici polufinalne serije turskog šampionata, ali je trijumf od 96:88 ostao u senci povrede Marka Gudurića. Reprezentativac Srbije je povredio preponu pa je dvoranu napustio hramljući i držeći se za glavu.

Jasno je da će ukoliko povreda bude ozbiljnija to biti problem za selektora Srbije Svetislava Pešića, pošto su Olimpijske igre u Parizu sve bliže.

Pogledajte i trenutak kada je napustio dvoranu.

O povredi se oglasio i turski klub, ali se na navodi kolika se pauza predviđa.

- Naš igrač Marko Gudurić zadobio je povredu prepone tokom utakmice sa Bašiktašem, odigrane u četvrtak. Posle pregleda u bolnici, konstatovana je povreda i odmah se krenulo sa tretmanom. Nadamo se da će se Marko Gudurić što pre priključiti timu - navedeno je u kraćem saopštenju.

Inače, na terenu je proveo nešto više od 17 minuta i za to vreme imao učinak od četiri poena, tri skoka i dve asistencije.

U drugom polufinalu Anadolu Efes vodi protiv Karšijake sa 1:0.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike