Jokić i Denver već otpisani! Kritičari se javili, već našli novog šampiona!

08.05.2024

11:18

0

Autor: A. S.

Brzo su zaboravili moć Nagetsa

Jokić i Denver već otpisani! Kritičari se javili, već našli novog šampiona!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Denver Nagetsa u lošoj su situaciji nakon prva dva meča polufinala plej-ofa Zapadne konferencije. Minesota je prilično lako stigla do dva brejka u Koloradu, pa u subotu ujutru već može da stigne i do meč lopte.

O brejku Denvera se gotovo i ne govori, a minimalne šanse su ostavljene Nagetsima da će stići do preokreta i prilike da nastave seriju i odbrane titulu.

Povodom toga su se oglasili i stalni kritičari Nikole Jokića, a jedan od njih je i Stiven Ej Smit, koji je naveo da Denver nema nikakve šanse da se vrati u seriju.

On smatra da će Minesota biti svetski šampion, odnosno osvajač NBA lige, Amerikanci često izjednačavaju ove termine, jer smatraju da je ekipa koja osvoji najjaču ligu na svetu, zapravo i najjači tim na planeti.

- Mislim da su Denver Nagetsi na ivici da budu počišćeni... I verujem da će Minesota Timbervulvsi biti svetski šampioni... Nešto specijalno se razvija u Minesoti - rekao je Smit. 

Brzo su svi otpisali Nagetse koji su prošle sezone dominirali, ali i ove tokom ligaškog. Međutim, sada se Minesota pokazala kao ozbiljan protivnik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike