Marej ozbiljno kažnjen! NBA ne prašta zvezdi Denvera i to pred bitan meč! (VIDEO)

08.05.2024

08:19

0

Autor: A. S.

Ali ipak može biti srećan kako je prošao

Marej ozbiljno kažnjen! NBA ne prašta zvezdi Denvera i to pred bitan meč! (VIDEO)
Džamal Marej - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Denver Nagetsi se nakon dva meča u polufinalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije nalaze u veoma lošoj situaciji. Dva neočekivana poraza stvaraju probleme u timu aktuelnog šampiona, ali to nije sve.

Bili su nervozni Nagetsi u drugo meču. Minesota je pokazala izvesnu ozbiljnost i kvalitet, pa su bez većih problema nadigrali rivala, što je izazvalo reakciju iz tabora Denvera.

Zvezda ekipe, Džamal ​​Marej ponovo nije odigrao na nivou dostojnom završnice, pa je očigledno besan i zbog svoje loše partije i zbog poraza, burno reagovao.

 

 

U jednom momentu meča, Marej je bacio peškir i termofor ka sudiji, što je okarakterisano kao napad na arbitra. Govorilo se odmah nakon meča o kazni za Kanađanina koji je veći deo duela proveo u raspravi sa sudijama, ali je na kraju dobro prošao.

Marej je kažnjen sa 100.000 dolara, ali nije suspendovan, pa će se već na terenu nači naredne noći.

 

 

- Marej je primećen kako baca peškir prema sudiji pre nego što ga je član osoblja Nagetsa brzo odbacio i pre nego što je sudija imao priliku da ga zgazi i potencijalno se oklizne i povredi. Zatim je Marej bacio termofor u pravcu sudije, a saigrač Kentavijus Koldvel-Poup ga je podigao i bacio na stranu. Tokom dva incidenta igra je nastavljena i nije bilo poteza sudija - pisali su američki mediji.

A Marej je očigledno svestan gluposti koju je napravio, nakon duela, brzo napustio dvoranu i to bez obraćanja medijima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike