Meloun vidno razočaran: Isprašili su nas, biće veliki izazov vratiti se u seriju! (VIDEO)

07.05.2024

08:09

0

Navijači ogorčeni igrom aktuelnog šampiona

Meloun vidno razočaran: Isprašili su nas, biće veliki izazov vratiti se u seriju! (VIDEO)
Copyright Youtube printscreen/Denver Nuggets

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Minesote Timbervulvs sa ubedljivih 80:106 u drugom meču polufinalne serije Zapadne konferecnije NBA lige. Aktuelni šampion sada ima zaostatak od 0:2 u pobedama, te će se teško plasirati u novo finale.

Trener Nagetsa, Majk Meloun, bio je vidno razočaran nakon utakmice u Bol areni.

- Isprašili su nam tur! Uzeli su inicijativu. Biće to veliki izazov za nas. Govor tela igrača nije ni blizu toga gde bi morao da bude. Potučeni smo kod kuće, osramotiili smo se pred svojim navijačima - kaže Meloun.

Denver je imao svega 35 odsto šuta iz igre i čak 19 izgubljenih lopti.

- Njihova odbrana bila je previše za nas, dali smo sve da ih probijemo na svakoj poziciji. Moramo da napravimo neka prilagođavanja za sledeći meč - dodao je trener šampiona NBA.

 

 

Po završetku susreta rekao je da je u svlačionici šampiona vladala mrtva tišina.

- U svlačionici je bilo vrlo mirno. To može da se shvati na mnogo različitih načina. Shvatiću to kao da su momci razočarani svojim izdanjem ove večeri, takođe i svi mi u upravi i stručnom štabu, uključujući i mene. Nadmudreni smo trenerski, nadigrani smo na terenu. Možete da se samosažaljevate ili da uradite sve što možete da biste bili bolji u utakmici broj tri. Nas tome je moj fokus. Da pokušam da ohrabrim momke da nastave da se bore. Niko ne kaže da će biti lako. Trenutno smo jako dobro svesni toga - kaže Meloun. 

Nikome svakako nije bilo prijatno kada su se u poslednjoj četvrtini čuli zvižduci i kada je veliki broj navijača počeo da napušta Bol arenu. Meloun ih je zamolio da nastave da im pružaju podršku.

- Zamolio bih naše navijače da ostanu uz nas. Znam da ne izgleda sve tako dobro, znam da je bilo zvižduka i to jako dobro razumem, jer nismo igraali ni blizu svog nivoa, koji se očekuje od ovog tima. Ali ostanite uz nas, verujte u nas, uradili smno mnogo dobrih stvari - naglasio je trener Nagetsa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike