Zvezda bez milosti za legendu kluba: Crveno-beli suspendovali Nebojšu Ilića!

25.04.2024

13:06

0

Klub sa Malog Kalemegdana oglasio se zvaničnim saopštenjem

Zvezda bez milosti za legendu kluba: Crveno-beli suspendovali Nebojšu Ilića!
Copyright MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda odlučio je da suspenduje tim menaždera seniorskog tima Nebojšu Ilića zbog teškog saobraćajnog prekšraja, napravljenog u sredu veče. Istina, na 72 sata dok se ne utvrde činjenice incidenta.

Naime, prema informacijama beogradskih medija nekada sjajni šuter je priveden zobg vožnje u suprotnom smeru, i to u pripitom stanju. Nakon privođenja u krvi je imao 1,25 promila alkohola.

- Crvena zvezda obaveštava javnost da je u periodu od 72 sata, do utvđivanja činjenica, suspendovao člana našeg kluba Nebojše Ilića. Nebojša Ilić napravio je saobraćajni prekršaj kao privatno lice u sredu u popodnevnim časovima u Beogradu.Nakon razgovora sa Nebojšom Ilićem, i prikupljanja svih činjenica i podataka, klub ga je sankcionisao zbog neodgovornog ponašanja na prethodno opisan način - stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Nebojša Ilić radi i u košarkaškoj reprezentaciji Srbije, a u igračkoj karijeri je dres crveno-belih nosio od 1985. do 1993. i od 1995. do 1997. godine Pored Crvene zvezde nastupao je i za španski Kaseres.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike