NBA liga priznala grešku! Jokiću su ovo oprostili, Lebron se s pravom ljutio! (VIDEO)

24.04.2024

07:44

0

Autor: A. S.

Ali rezultat je takav kakav je po tim iz "grada anđela"

NBA liga priznala grešku! Jokiću su ovo oprostili, Lebron se s pravom ljutio! (VIDEO)
Jokić i Lebron - Copyright Profimedia

Za košarkaše Denvera je najvažnije da nakon dva meča u prvoj rundi plej-of serije sa Los Anđeles Lejkersima vode sa 2-0 i da sa tim rezultatom odlaze na gostovanje u "grad anđela".

Nije tim iz Kolorada dotakla buka koju su igrači Lejkersa podigli i nastavili i nakon drugog meča, zbog navodne sudijske greške. Denver je slavio košem Džamala Mareja na 12 sekundi do kraja, a prvi je Lebron Džejms bio nezadovoljan finišom utakmice.

Čuveni Kralj je u poslednja dva minuta tog susreta bio prilično oštar prema arbitrima, koje je opsovao jer nisu dosudili faul.

 

 

Međutim, dan nakon meča, u izveštaju NBA lige navodi se da sudije nisu napravile grešku i da je taj kontakt bio marginalan.

Greška na ovom meču jeste načinjena, ali u drugoj situaciji, i to kada je Nikola Jokić bio u centru zbivanja. Srpskom igraču nisu svirane tri sekunde u reketu i to su u NBA ligi priznali.

 

 

Ali to svakako ne utiče na rezultat, a Lejkersi imaju mnogo razloga da žale i bez ovog sudijskog priznanja. Na ovom susretu su uspeli da ispuste prednost od 20 poena, ali i vođstvo koje su imali gotovo tokom 47 minuta meča.

Naredni meč ovih rivala igra se u petak u 4.00 po srpskom vremenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike