Lebron i Lejkersi strahuju od Jokića! Srbin se nameračio da ih sruši!

19.04.2024

07:31

0

Autor: A. S.

Nikola bi što pre do nove titule

Lebron i Lejkersi strahuju od Jokića! Srbin se nameračio da ih sruši!
Nikola Jokić - Copyright Profimedia

Prva prepreka Denver Nagetsima u plej-ofu NBA lige biće Los Anđeles Lejkersi. Košarkaška publika imaće prilike da uživa u sjajnom okršaju vrhunskih timova, ali i duelu Nikole Jokića i Lebrona Džejmsa.

Biće to ono pravo za sladokusce ove igre, a iako je prerano spekulisati, sve je na strani aktuelnog šampiona.

Najpre istorija međusobnih okršaja koja kaže da su Nagetsi slavili u poslednjih osam međusobnih duela, a potom i statistika Nikole Jokića.

Trenutno glavni konkurent za MVP priznanje u najjačoj ligi na svetu, igra još jednu besprekornu sezonu, a izgleda da su mu mečevi sa Lejkersima naročito inspirativni.

U prošloj sezoni u plej-ofu sa timom iz grada anđela, Jokić je u proseku ubacio nešto manje od 28 poena, 14.5 skokova i 11.8 asistencija, ove sezone je i to popravio, pa Lebron i družina imaju razloga da strahuju.

 

 

Poenterski u mečevima sa njima, Jokić je popravio statistiku. Sada je na 29.3 poena, u skoku su uspeli da ga bar malo nadmaše, pa su ga spustili na "samo" 12 uhvaćenih lopti pod obručima, dok je beležio devet asistencija.

Ipak, poznato je da Nikola ne bira rivale i da njegova motivacija i broj poena ne zavise od toga protiv koga igra, pa će u okršaju sa Lejkersima igrati svoju igru.

Serija počinje u nedelju na ponedeljak, a prvi meč je na programu od 2.30.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike