Jokić prioritete ne menja, zna se šta je najvažnije! Uzbuđen sam što se vraćam! (VIDEO)

15.04.2024

08:47

0

Autor: A. S.

Ima nešto mnogo važnije od košarke

Jokić prioritete ne menja, zna se šta je najvažnije! Uzbuđen sam što se vraćam! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright MN Press

Košarkaši Denvera su ligaški deo NBA završili na drugoj poziciji, pa će u plej-ofu igrati sa ekipom iz plej-ina, odnosno pobedimom duela između Los Anđeles Lejkersa i Nju Orleansa.

Dok čekaju na rivala, Nagetsi su na poklon od trenera Majka Melouna dobili nekoliko slobodnih dana, što su igrači sa oduševljenjem dočekali nakon 82 utakmice u dosadašnjem delu sezone.

A sinoć su za tu drugu poziciju savladali Memfis, uz dabl-dabl partiju Nikole Jokića, koji je meč završio sa 15 poena i isto toliko skokova, i pet asistencija.

- Želimo da pobedimo u svakoj utakmici. To što je bilo sa San Antoniom ne bih znao kako da opišem.... Izgubili smo tu, ali smo želeli da sezonu završimo na pravi način, pobedom pred plej-of - rekao je Jokić po završetku meča, a potom je otkrio kako je Denver upisao 57 pobeda u u regularnom delu sezone:

- Uz mnogo poverenja, naša odbrana je posle pauze igrala zaista dobro. Bolje se krećemo, igramo više zajedno, tako da je to na neki način i stvar iskustva.

Nikola nije želeo da "bira" narednog rivala, već je fokus prebacio na svoj tim.

- Mislim da je svaki tim na Zapadu zaista dobar. Tako da stvarno nije ni važno. Ono što je potrebno je da se mi koncentrišemo na sebe. Čak i u životu pokušavate da se isključivo koncentrišete na sebe, ne na sve ostale.

Na kraju, Jokić je progovorio o onome što mu je navažnije - o porodici.

- Imamo lepo vreme. Tako da ću malo na bazen, verovatno uraditi neki tretman oporavka. Opustiti se malo. Uzbuđen sam što se vraćam kući. Mislim da smo bazen otvorili pre dan ili dva, tako da jedva čekam da budem tamo sa ćerkicom par dana. To mi je sada najvažnije - istakao je Nikola i priznao da će naredni dani biti odlučujući:

- To će nam svakako pomoći. Malo da se osvežimo. Naravno da želite opet da igrate, da se ta takmičarska radost vrati. Dolazi plej-of, počinje taj zabavni deo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike