Sve veći problemi za Partizan: Crvena zvezda u Istanbul putuje oslabljena, ali tu je Trej Tompkins!

10.04.2024

11:43

0

Drama pred poslednje kolo Evrolige dostiže svoj vrhunac

Sve veći problemi za Partizan: Crvena zvezda u Istanbul putuje oslabljena, ali tu je Trej Tompkins!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Crvena zvezda poslednji meč ove sezone u Evroligi igra u četvrtak od 19 časova i 30 minuta. Klub sa Malog Kalemegdana gostovaće Efesu u Istanbulu. Srpskoj ekipi ovaj susret nema rezultatski značaj, dok bi popularni Pivari trijumfom obezbedili plasman u plej-in.

Prema rečima trenera Zvezde, Janisa Sferopulosa, crveno-beli u Istanbul putuju znatno oslabljeni.

- Topić još uvek nije trenirao, samo je individualno u nekoj meri. Radi na snazi i mišićima. Davidovac je bolestan, videćemo sutra na treningu hoće li igrati. Lazarević se povredio ahilovu tetivu. Sutra na treningu ću videti ko je spreman da igra - otkrio je Sferopulos pred put u Tursku.

MN Press
Kevin Panter i Nikola Topić

 

Eventualnim trijumfom, Crvena zvezda bi pomogla Partizana da se domogne plej-in. Podsetimo, crno-beli dočekuju Valensiji, te se uz svoju pobedu nadaju i iznenađenju na Bosforu.

-  Mi ćemo igrati za nas, nećemo igrati za druge, iako ih respektujemo. Za nas je meč važan, nevezano za druge. Spremni smo za plej-of ABA lige, ali prvo smo fokusirani na meč sa Efesom. Imaju pun roster, sećamo se prve runde, imali su mnogo povreda. Moramo se boriti sa svim snagama, da budemo pametni i pratimo plan. Imaju mnogo kvalitetnih i dobrih igrača koji mogu da te iznenade na mnogo načina. Moramo biti koncetrisani. Znamo da su u dobrom momnentumu, ali ćemo dati sve od sebe.

Za kraj, Sferopulos se dotakao i Treja Tompkinsa.

- On je dostupan za meč sutra, trenirao je opet. Treba mu vremena da vrati ritam utakmica. Sa medicinske tačke je spreman - zaključio je trener Zvezde.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike