Micić potkačio bivši tim: Mnogo sam opušteniji u Hornetsima

08.04.2024

10:15

0

Srbin igra sve bolje i bolje u dresu franšize iz Severne Karoline

Micić potkačio bivši tim: Mnogo sam opušteniji u Hornetsima
Copyright Youtube printscreen/Charlotte Hornets

Ekipa Oklahome prekinula je niz od tri poraza trijumfom nad Šarlotom sa 121:118. Vasilije Micić je upisao 17 poena uz 10 asistencija, dok je Aleksej Pokuševski meč završio sa 14 poena i devet skokova. Svoje utiske nakon meča izneo je plejmejker reprezentacije Srbije i Hornetsa.

 

 

- Tim koji je bio na terenu krajem treće četvrtine i početkom četvrte je bio sjajan, doveo nas je u situaciju da smo u neizvesnoj završnici. Imali smo šansu da pobedimo, ali smo pri kraju popustili s koncentracijom, tu uključujem i sebe - neke loše izgubljene lopte koje su nas skupo koštale, pa i taj ofanzivni skok Gidija na kraju - kaže Micić i dodaje:

- Ti detalji nam daju šansu da verujemo da smo dobar tim. Jeste da su njima nedostajali dvojica najvažnijih igrača, ali bio sam tamo, znam kako su dobri, ovo je znak da smo i mi dobar tim.

Za razliku do epizode u Oklahomi, Micić u dresu Hornetsa ima mnogo više prostora za igru.

- Komforniji sam svakim novim danom, iskreno. Malo sam tužan što su ostale još samo dve utakmice. Lično, kao što sam ranije govorio, svaku utakmicu doživljavam kao finale za sebe, u smislu kako želim da se dokažem prevashodno sebi, a onda i ljudima koji su mi dali ovu priliku, uključujući trenera i stručni štab, i sve u timu. Očigledno je da pokušavam da igram opuštenije, volim da igram u svom ritmu, ne jurim ništa. Teško je kada nemaš minute, ali zbog okolnosti, sada ih imam, i nadam se da to izgleda dobro sa strane - rekao je Vasilije Micić.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike