Emotivni Sferopulos: Ovo će za mene biti specifičan meč, ali želim pobedu sa Zvezdom!

03.04.2024

16:16

0

Trener crveno-belih svestan je da će ovaj duel biti poseban za njega

Emotivni Sferopulos: Ovo će za mene biti specifičan meč, ali želim pobedu sa Zvezdom!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos pred meč sa Olimpijakosom u četvrtak (19.30) očekuje izuzetno emotivan meč u 33. kolu Evrolige, jer je grčki stručnjak sedeo i na klupi crveno-belih iz Pireja. 

- Igramo protiv tima koji je napravljen za odlazak na fajnal for. Imaju iskustvo i kvalitet i sada se bore za prednost domaćeg terena. Za nas je bitno da ovaj deo završimo na domaćem terenu pobedom. Igraćemo sa najjačom postavom u ovom trenutku i motivacije ne sme da manjka, želimo da pobedimo. Igraju veoma dobrao na obe strane. To je njihova najveća snaga. Ne možete da se fokusirate samo na jednog ili dvojicu igrača, jer svi mogu da vam naprave probelme. Ne sme da bude opuštanja, jer oni u samo dva minut amogu da reše meč u svoju korist - rekao je Sferopulos.

Grčki stručnjak svestan je da mu neće biti lako, jer će igrati protiv svog bivšeg kluba.

- Sigurno kada igrate protiv bivšeg kluba, to je drugačija utakmica od svih ostalih. Ne možete da izbrišete sve što ste tamo uradili. Ali sada sam u Crvenoj zvezdi i daću sve od sebe da sutra pobedimo - zaključio je Sferopulos.

Trener Zvezde je istakao da će Trej Tompkins biti spreman za da ili tri dana, ali sigurno neće biti u četvrtak u sastavu protiv Olimpijakosa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike