Jokić dominirao, pa priznao: Malo mi smeta! (VIDEO)

01.04.2024

10:08

0

Autor: A. S.

Nije mu lako, a ponovo je najbolji

Jokić dominirao, pa priznao: Malo mi smeta! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright printscreen/youtube/Hooper Highlights

Nikola Jokić je i noćas briljirao. Gotovo da je sigurno da će Jokić u svakom narednom meču biti sve bolji, a u pobedi Denvera nad Klivlendom, upisao je novi, 128. tripl-dabl.

Nagetsi su tako nastavili da jurišaju prvo mesto na Zapadu, a Jokić je nakon meča bio sjajno raspoložen, pa je govorio i o svojim novim ljubimcima i jednom igraču koji mu se naročito dopao, a potom se dotakao svog meča.

- Šutirali smo mnogo, pogodili smo 21 trojku, poslednje dve utakmice pre ove nismo pogidli ni dve od 21. Stvarali smo prilike za otvoren šut, to je bilo ključno u igri - rekao je Jokić i kratko naveo šta je ljuč trijumfa:

- Budi pametan, ne žuri, oni su jako dobri na blokiranju šuteva, treba sačekati da im odbrana kolapsira, dakle biti strpljiv i pametan.

Prisutne medije je interesovalo i stanje njegovih povreda, koja su ga tokom marta naročito mučile.

Redži Džekson savetovao Nikolu da više šutira

- Ponekad mi je potreban podsetnik, kao i svakom. Možda je to što smo mi kao tim tako nesebični, ponekad želite to dodatno dodavalje ili slično, ali ponekad stvarno treba da se šutira. To je prava igra - naveo je Nikola.

- Ne znam da li odmor to što će mi pomoći. Po mom mišljenju to je povreda uz koju mogu da igram, ne znam šta je dobar odgovor. Ja to osećam, ali mogu da igram, mada mi pomalo smeta, iako sam navikao na to - istakao je srpski centar.

Trijumf nad Klivlendom usledio je nakon dva poraza, a Somborac smarta da je odigrao isto i u pobedi i u porazima.

- Dešava se, porazi su deo karijere, košarke, igre. Mislim da sam i danas igrao kao prošli meč. Možda ako vidim nešto, onda sam glasniji na terenu, ali mislim da sam igrao isto.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike