Košarkaš Fenera je MVP Evrolige, ali uprkos tome trener Jasikevičijus je bio besan! Ovaj snimak će sve razjasniti (VIDEO)

30.03.2024

14:22

0

Autor: D. N.

Amerikanac je postavio novi rekord elitnog takmičenja

Košarkaš Fenera je MVP Evrolige, ali uprkos tome trener Jasikevičijus je bio besan! Ovaj snimak će sve razjasniti (VIDEO)
Copyright MN Press

Košarkaš Fenerbahčea Najdžel Hejs-Dejvis proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 32. kola Evrolige, pošto je u pobedi protiv Albe (103:68) postigao rekordnih 50 poena, uz dva skoka i jednu ukradenu loptu, za indeks korisnosti 46.

Amerikanac je oborio dosadašnji rekord Šejna Larkina od 49 poena, što je bio povod da se priča o rekordu. Ali novinarski u Turskoj nisu mislili tako, što je iznerviralo i razočaralo trenera Fenera Šarunasa Jasikevičijusa.

Niko od njih nije postavio pitanje vezano za Hejs-Dejvisa.

- Posle utakmice u kojoj je ubacio 50 poena. Ovo je tužno, veoma tužno za košarkaške novinare u Turskoj. Sada sam iznerviran. Hejs-Dejvis je oborio rekord i nema pitanja za mene. Veoma mi je žao - rekao je Litvanac kada je shvatio da ga niko neće pitati o pomenutom podvigu i jasnoj "preporuci" za nagradu MVP-ja.

Pogledajte i deo obraćanja Jasikevičijusa.

Iza Hejs-Dejvisa po indeksu korisnosti ostali su Džanan Musa (40) i Nemanja Nedović (32).

Obojica su ubacili po 30 poena u pobedi Real Madrida protiv Crvene zvezde (101:94).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike